Bilmetro i unikt miljösamarbete med Scandic CH

22/8, 2017 kl. 11:27

Under vecka 33 trädde ett nytt samarbete i kraft mellan Bilmetro Volkswagen och Scandic CH i Gävle. Syftet med samarbetet är att skapa medvetenhet kring vår miljö och ge en inblick i vad vi kan bidra med till att göra den bättre.

Om framtiden vet vi inte mycket. Men vi vet att vi vill ha en, och då blir miljön den enskilt viktigaste faktorn. Och minskningen av fossila bränslen helt avgörande. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något, vilket nu Scandic CH i samarbete med Bilmetro Volkswagen erbjuder sina gäster. Under gästernas hotellvistelse kommer från och med vecka 34 en 100 % elbil från Bilmetro Volkswagen att finnas för uthyrning, helt utan kostnad.

Projektets initiativtagare är Magnus Lindmark, Försäljningschef på Bilmetro i Gävle, tillsammans med Karin Lundman, Hotelldirektör på Scandic CH i Gävle. Att samarbetet fokuserar på miljö och hållbarhet med en lokal förankring är ingen slump. De båda menar att det är viktigt att samverka lokalt inom olika branscher för att tillsammans kunna öka medvetenheten om miljön. ”Vi försöker alltid hitta bra sätt och nya möjligheter att vara med och bidra till att göra skillnad” säger Karin.

Kontakt
Magnus Lindmark, 026-65 71 25, magnus.lindmark@bilmetro.se
Karin Lundman, 026-495 84 15, karin.lundman@scandichotels.com

Denna artikel är publicerad på Pressbladet via SvenskPress.se.
Se villkor här »

Bilmetro

Bilmetro

Medlem sedan 2012-01-10

Bilmetro är ett av Sveriges ledande bilföretag med verksamhet på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland.
Företaget är återförsäljare för Vol... Läs mer

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!

Publicera

Mer läsning

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Hjälp

Stäng