En av Sveriges främsta marathon- och ultralöpare väljer The Skin Agent

14/1 kl. 14:59

Tredje bästa svensk i Berlin Marathon 2017. En av Sveriges bästa ultralöpare. Tidigare aktiv på elitnivå inom fotboll och handboll. Trebarnsfar. Det är den korta sammanfattningen av Patrik Brants som nu också kan lägga till titeln: Ambassadör The Skin Agent.

Bara 2017 års meriter sammanfattar den duktiga idrottsman Patrik är, och hans passion för att springa.

- Tredje bästa svensk i Berlin Marathon
- Historisk första vinnare i Atea Mälarmaraton
- Vinnare i Jönköping Marathon
- Vinnare i Sandsjöbacka Trail

Patrik sprang tidigare bara ultradistanser, dvs. distanser längre än 42 kilometer. Här har Patrik bland annat dubbla vinster i Borås Ultra Marathon 50 miles (87 km) på sin meritlista.

PROBLEM MED SKAV OCH FRIKTIONSSKADOR

– De vanligaste problem jag upplever när det kommer till skav är runt grenen ”infanterield” när jag springer marathon eller längre samt skav runt armhålorna när jag svettas mycket och använder linnen. Annars så brukar tyvärr skav uppkomma lite varstans, så som runt nacke, på ovandelen av foten etc., berättar Patrik Brants.

– Jag använder SPORT på olika delar av min kropp och jag tycker att det fungerar väldigt bra. Applicerar runt bröstvårtor och armveck de gånger jag springer på löpband i linne samt fötterna både då jag springer inne och ute. Tycker huden får en väldigt trevlig och len ytan efter appliceringen som håller i sig under passet.

The Skin Agent är stolta att Patrik Brants valt att bli ambassadör för produktserien.

- Vi är inte ens förvånade att Patrik har haft sin beskärda del av skav och friktionsskador. Att Patrik använder produkterna för att skydda sin hud, och att de håller under hans långa löppass, är ett bevis för hur effektiv SPORT är, säger Anna Byström grundare och ordförande för The Skin Agent.

LÄNKAR
- Läs mer om Patrik och hans ambassadörskap för The Skin Agent https://theskinagent.com/sport-aktiviteter/lopning/patrik-brants/
- Följ Patriks träningsdagbok http://www.jogg.se/Traning/TdBok.aspx?anvid=35925

KONTAKTUPPGIFTER
- Anna Byström, styrelseordförande och grundare
070-310 56 02 anna@theskinagent.com

Denna artikel är publicerad på Pressbladet via SvenskPress.se.
Se villkor här »

The Skin Agent

The Skin Agent

Medlem sedan 2017-04-28

The Skin Agent – Effektiv utmanare till alla husmorstips mot skav på huden! Irriterande skav mot huden drabbar både män och kvinnor och är något ... Läs mer

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!

Publicera

Mer läsning

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Hjälp

Stäng