Smidig och flexibel förvaring

Det är viktigt att bygga upp ett lager eller annan verksamhet så att det blir så lättarbetat som möjligt och självklart alltid med fokus på säkerheten. Just plastbackar av alla de slag är en oerhört smidig och nästintill oumbärlig lösning på många olika slags arbetsplatser. De är helt perfekta för till exempel verkstäder, lager och butiker. De här smarta backarna kan även kallas plockback, modulback, förrådsback eller helt enkelt lagerlåda – ja, kärt barn har som bekant många namn.

Med de här smidiga backarna skapar du enkelt ordning och reda och du behöver inte längre leta frustrerat efter det som du behöver. Självklart finns backarna även med lock om du önskar det.

Här har du den effektiva förvaringen och som kronan på verket är plastbackarna dessutom stapelbara så att du kan optimera ditt utrymme så mycket som möjligt. Du kan även placera dem på en tralla om det är som så att du behöver kunna flytta runt dem på ett lätt och smidigt sätt. En flexibel förvaringslösning för alla slags behov.

Tåliga, stapelbara och livsmedelsgodkända

Du hittar backarna i flera olika storlekar. De är väldigt tåliga och du behöver inte oroa dig för att de inte ska hålla. Visste du att de även är livsmedelsgodkända och temperaturtåliga? Det här är backarna som klarar av det mesta! Då de är tillverkade i polypropen är de så väl slagtåliga som återvinningsbara. Bättre än så kan det väl knappast bli? De fungerar även hur bra som helst som sluten förvaring, då självklart med plastlock. Och om det är som så att du behöver en långtidsförvaring är det en fördel om du förvarar backarna i lagerhyllor eller större ställ. En sak till – de går alldeles utmärkt att stapla på varandra både utan och med lock.