Hariett nya medlemmar i effect plus+

23/8, 2017 kl. 21:08

– Vi är mycket stolta och glada över att få Hariett som nya medlemmar i effect plus+, säger Nalle Rydstrand, verksamhetsansvarig på affärsnätverket effect plus+ i Gävle.

– Vi har valt att vara med i effect+ för att berätta om allt vi på Hariett kan göra för att hjälpa er med er utbildning samt om vår helt nya utbildning Praktisk arbetsmiljö. Vi vill visa er alla vad vi med hjälp av vårt nya effektiva verktyg praktisk arbetsmiljö kan göra för att hjälpa er att förbättra er sociala arbetsmiljö och öka er produktivitet säger Axelina Franzén, försäljnings- och marknadschef.

På Hariett hittar du en unik sammansättning av lärandekonsulter som tillsammans har en gedigen kompetens att hjälpa dig med ditt lärande. Vi har lång erfarenhet av både digital och traditionell utbildning, med en bred kunskap om pedagogiken, psykologin och beteenden som ligger till grund för lyckat lärande för dig och din organisation. Vi hjälper dig med allt från utbildningsdesign, presentationer, mobila lösningar, appar, system, information och kommunikation till helheten i digitaliserandet av ert lärande. Vi gör helhetslösningar såväl som punktinsatser. Vill du effektivisera ert lärande? Vill du ta steget till modern utbildning? Välkommen att kontakta oss så hjälper vi er att bli ännu bättre!

Hariett har nu utvecklat den marknadsunika tjänsten Praktisk arbetsmiljö – för medarbetare. Utbildningen vänder sig till företag och organisationer som vill skapa en bättre arbetsmiljö, och där varje sekund av medarbetarnas tid är viktig. Det är verktyget för dig som arbetsgivare, chef eller skyddsombud, som hjälper dig att förbättra arbetsmiljön tillsammans med dina medarbetare.

Vi ger dig möjligheten att på ett nytt sätt att jobba med frågor kring arbetsmiljö. Med stöd av den praktiska handledarguiden leder du arbetet samtidigt som det dokumenteras och enkelt kan följas upp i för att uppfylla Arbetsmiljöverkets riktlinjer om social och organisatorisk arbetsmiljö (AFS 2015:4).

Med Praktisk Arbetsmiljö – för medarbetare vill vi bjuda in till reflektion och dialog. Ni kommer att tillsammans behandla ert beteende mot varandra, hur stress, vår omgivning och hur olika tillstånd påverkar vår förmåga. Med ett helhetsperspektiv som sätter människan i fokus kan du skapa de bästa förutsättningarna och för att uppnå och behålla en god social arbetsmiljö – från individen till relationer till kultur. För att alltid finnas tillgänglig är kursen webbaserad och finns på mobil, läsplatta eller dator. I kursen möter du avsnitten medarbetarskap, stresshantering, den anpassade arbetsplatsen och inkluderande arbetsmiljö. De fyra modulerna i kursen är framtagna med hjälp av erfarna experter. Innehållet är noga utvalt efter deras långa erfarenhet och vad de identifierat som nycklar till framgång.

Är du intresserad av att skapa en bättre arbetsmiljö? Vill du ta hand om dina medarbetare? Vill du höja teamets produktivitet? Vill du att ert arbetsmiljöarbete ska vara enkelt och effektivt? Välkommen att kontakta oss så hjälper vi er till en bättre arbetsmiljö och ökad produktivitet!Läs om vår nya utbildningsplattform på praktiskarbetsmiljö.se.

Mvh
Axelina Franzén

Med Vänliga Hälsningar
Axelina Franzén
Försäljnings- och marknadschef

Praktisk Arbetsmiljö - Hariett AB
Nygatan 3, 803 20 Gävle
Tel: 070-980 40 45
http://www.praktiskarbetsmiljo.se
http://www.hariett.se

Om affärsnätverket effect plus+
effect plus+ har sitt säte i Gävle och är ett affärsnätverk som är öppet för företag, organisationer och föreningar i och med kopplingar till Gävleregionen.
Syftet med effect plus+ är att förbättra näringslivsklimatet i regionen, främja affärer mellan medlemmarna samt att de skall utvecklas och få nya kunskaper inom affärmannaskap, kommunikation och relationsmarknadsföring.

Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang, erbjudanden och videos - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://www.effectmagasinet.se

Denna artikel är publicerad på Pressbladet via SvenskPress.se.
Se villkor här »

effect plus+

effect plus+

Medlem sedan 2012-03-12

effect + satsar varje år på några få, större arrangemang, öppna för alla medlemmar. Det handlar om genomarbetade events där föredrag och workshop... Läs mer

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!

Publicera

Mer läsning

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Hjälp

Stäng