- För mig är det värdefullt att ha ett kontor som ger mer sociala kontakter än att bara arbeta hemma. Jag har nu en centralt belägen och trevlig arbetsplats i kreativ miljö. Där blir också jag kreativ!

På Coffice på Templet kan man välja mellan egen kontorsplats, garanterad skrivbordsplats eller en mycket prisvärd flexlösning där du får nyttja de flesta av fastighetens utrymmen och faciliteter på mer än 600 kvadratmeter att arbeta och mötas i.
– Jag ser fram emot nya arbetskamrater när Templet nu öppnat upp för Coffice. Ett koncept där vi arbetar och fikar var för sig, eller tillsammans om det passar. Vi kan också anordna gemensamma event som frukostar och föreläsningar, AW eller nätverka på andra sätt. Jag berättar gärna mer om varför det här fungerar så bra för mig.

Bildtext: AnnaCarina Alfsdotter hälsas välkommen till Coffice på Templet av Joe Formgren.

Det här är Coffice på Templet

Templet är lika delar arbetsplats, kreativ mötesplats och sambandscentral. Här kan du arbeta, knyta kontakter, boka kundmöten i konferensrum eller träffas i sköna avslappnande mötesmiljöer i en av Sveriges trevligaste samlingslokaler, utrustad med flera olika mötesrum. Du behöver ju inte hyra ett helt eget kontor. Hyr den plats du behöver, när du behöver. En del kallar det Coworkingplatser eller Hot desking. Vi kallar det för Coffice på Templet. du kan hyra in dig för en dag eller löpande månadsvis utan bindande kontrakt i övrigt. Läs mer om Coffice på Templet här >>

 

Det här är Alfsdotter Coach & Konsult

Jag kan hjälpa dig att få ett bättre liv i den riktning du önskar. Jag coachar människor till att hitta sitt inre Varför genom utgångspunkterna hälsa, hållbarhet och miljö. Jag coachar också ledare till att träna på sitt ledarskap så att de tillsammans med medarbetarna kan nå organisationens mål. Dessutom hyr jag ut mig själv som konsult inom mina kompetensområden.Läs mer om Alfsdotter Coach & Konsult här >>