Office IT-Partner Gävle växer och anställer fler säljare, en är redan på plats och en är under anställning. Man ser en klart ökad efterfrågan från kunderna både inom de mer generella erbjudandena kring ”IT som tjänst” och ”Print som tjänst” men också inom nya fokusområden som ”telefoni/UC”. Detta har också inneburit att man vuxit ur de gamla lokalerna och sedan 11 december nu återfinns i nya, större och modernare lokaler på Lötängsvägen 13 i Gävle.
- Det är otroligt roligt att konstatera att vårt koncept med lokalt entreprenörskap och närvaro i kombination med ett starkt nationellt varumärke attraherar kunderna i vår region. I och med den snabba utvecklingen inom molntjänster och vår gemensamma kompetensbas inom kedjan kan vi nu erbjuda mindre och medelstora företag samma typ av tjänster, paketeringar och prestanda som tidigare endast varit tillgängligt för större företag säger Daniel Blomqvist, VD på Office IT-Partner i Gävle, som räknar med att denna utveckling skall ge ytterligare ett antal större affärer och växa kontoret än mer.

I tillägg till detta så har man också bestämt sig för att vässa toppen på organisationen och är just nu mitt i ett arbete att rekrytera in en ny styrelseordförande.
- Att arbeta fokuserat med ett väl genomtänkt och kundanpassat erbjudande, vara lyhörd och med ett stort engagemang är anledningen till att vi växer, nu tar vi nästa steg och stärker upp även det strategiska arbetet genom att rekrytera en extern styrelseordförande fortsätter Daniel Blomqvist.
Om Office IT-Partner i Gävle:
Office IT-Partner Gävle bildades 1978 som Copyconsult och har idag 25 anställda. Omsättningen 2012 uppgick till 33 miljoner kronor och kunderna består idag av ca 350 företag, kommuner och förvaltningar i regionen. Läs mer på http://www.officeitpartner.se/gavle

Om Office IT-Partner Sverige:
Office IT-Partner är en rikstäckande kedja som via ett nära partnerskap aktivt stödjer företag, organisationer och offentlig sektor genom att skapa affärsnytta med hjälp av innovativa IT-lösningar. Kedjan grundades 1992 och finns idag på 35 orter med ca 400 medarbetare och omsätter 1 miljard kronor. Läs mer på http://www.officeitpartner.se