Resia nya medlemmar i affärsnätverket effect+plus

21/2, 2018 kl. 14:51

– Vi är mycket stolta och glada över att få Resia som nya medlemmar i effect plus+, säger Nalle Rydstrand, verksamhetsansvarig på affärsnätverket effect plus+ i Gävle.

– För att bredda vårt affärsnätverk i Gävle med omnejd har vi valt att gå med i effect plus+. Vi vill vara den lokala och självklara affärspartnern, reseplaneraren och möteskreatören som utvecklas tillsammans med våra kunder, därför är personliga kontakter väldigt viktiga för oss, säger Kati Lundgren.

-J ag är Regional Resebyråchef på Resia med ansvar för Dalarna, Gävleborg och Västernorrland. Jag ser en stor tillväxtpotential i Gävleområdet, regionen växer och så gör även Resia. Vi har utökat vår verksamhet på Företagssidan i takt med fler affärsresekunder och en stor efterfrågan på grupp- och konferensresor och kongresser, säger Kati Lundgren.

– Vi är idag totalt 24 anställda på våra kontor i Sundsvall, Falun och Gävle och omsätter drygt 190 miljoner. Tack vare våra fyra affärsområden: semesterresor, affärsresor, grupp & konferens samt kongress, är vi en komplett och erfaren partner för allt som rör företagets resor och möten.
Vi är en del av Resia AB som etablerades 1974 och idag har resebyråer utspridda över hela landet. I moderbolaget Resia Travel Group AB ingår dotterbolagen Resia AB och Bengt-Martins AB samt varumärkena Resfeber, Box Office, Cruise Market och Hyttespecialisten.
Våra kunder har utnämnt oss till Sveriges bästa affärsresebyrå inte mindre än 9 gånger (av 11 möjliga) – vi sträcker stolt på oss och tänker att det kanske beror på att vi utvecklar och tänker nytt samt hjälper våra kunder att spara tid och samtidigt sänka de totala resekostnaderna.

Är du nyfiken på att höra hur vi kan hjälpa just ert företag bjuder jag gärna på en fika!
Jag och mina kollegor ser fram emot att träffa er alla på effect+dagen!

För mer information, kontakta gärna:
Kati Lundgren, regional resebyråchef i Dalarna-Gävleborg-Västernorrland
Tfn: + 46 70-387 16 69 eller epost: kati.lundgren@resia.se

Om effect plus+
Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang och erbjudanden - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://effectmagasinet.se

Denna artikel är publicerad på Pressbladet via SvenskPress.se.
Se villkor här »

Nalle Rydstrand

Nalle Rydstrand

effect plus+

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2012-03-12

effect + satsar varje år på några få, större arrangemang, öppna för alla medlemmar. Det handlar om genomarbetade events där föredrag och workshop... Läs mer

Mer läsning

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Veckans mest lästa

Hjälp

Stäng