Vi gratulerar så klart även Christian Djoos som också var med och bidrog till framgången. Alla i laget fick ha Stanley Cup-bucklan en dag så våra hockeyhjältar kunde ta hem den ett par dagar till Gävle helgen den 11-12 augusti.
På lördagen visades den upp i Gavlerinken där den åtråvärda pokalen bars in av duon till publikens jubel. Brynäs IF stod som arrangör i sin egen ishall bjöd på en hedrande ceremoni varefter fansen fick chansen att bli fotograferade framför pokalen.
Under söndagen tog Nicklas pokalen själv till en fullsatt Nickback Arena i Valbo. Namnet givet av bygdens store son eftersom det var här han själv startade sin karriär. Det blev en och annan tår i ögonvrån vid mötet med alla gamla lagkamrater, ledare och självklart massor av hockeyintresserade ungdomar i alla åldrar.
Jag hade förmånen att åka med Brynäs IF på en resa för ett antal år sedan då vi såg ett par matcher, som Washington vann förstås! Nicklas berättade redan då att de började känna sig redo och hur gärna han ville vara med och ta hem den här bucklan - som sagt, trägen vinner!
Stort grattis än en gång till er och alla övriga hockeyvänner runt om i regionen.

Foto: Lumigraph, Valbo Hockey

Länkar:
http://www.valbohc.se/
http://lumigraph.se/?p=6279