The Skin Agent driver naturlig hjärtefråga tillsammans med NOC Sweden

31/10, 2017 kl. 22:22

NOC Sweden, branschorganisationen för naturlig och ekologisk hud- och skönhetsvård, välkomnar The Skin Agent som medlem. NOC Sweden ställer höga krav på innehållet i sina medlemmars produkter. The Skin Agent ser det som ytterligare en bekräftelse på kvaliteten i produktserien.

NOC Sweden verkar för ett Sverige där naturlig hud- och skönhetsvård är en självklarhet för en alltmer medveten konsument. Något som stämmer helt överens med The Skin Agents ambition för sin produktserie. The Skin Agent lanserade i januari 2017, och är den första svenska produkten som är utvecklad specifikt för att skydda huden mot skav och friktionsskador. För företaget var det ett högst medvetet val att produktserien skulle vara helt naturlig och så långt möjligt även ekologiskt.

The Skin Agents produkter handlar om bekvämlighet. Om att slippa den röda brännande huden och friktionsskadorna som uppkommer när hud skaver mot hud eller annan textil.

- Det har varit en och annan utmaning med att arbeta med helt naturliga ingredienser, berättar Anna Byström, en av grundarna till The Skin Agent, men vi har aldrig ångrat vårt första vägval. Jag ser fram emot att får vara med och driva de här viktiga frågorna som medlem i NOC Sweden.

Friktionsskador orsakas av kombinationen värme, fukt och rörelse. Resultatet när huden skaver mot annan hud eller textil, blir en röd brännande hud som kan leda till öppna sår. The Skin Agents produkter lägger sig som en osynlig hinna på huden och skyddar huden i alla lägen. Produkterna har fått ett fantastiskt bemötande av marknaden. Det märks att svenska konsumenter länge har väntat på produkter som dessa, och produkterna har även fått mycket uppmärksamhet från pressen.

- Funktionen kommer alltid först, men jag är övertygad om att de helt naturliga ingredienserna har en stor del i framgången, säger Linda Nilsson. Den svenska hudvårdskonsumenten gör mer och mer medvetna val. Det är många som delar vår tro att naturliga produkter är bättre, inte bara för naturen utan även för huden.

NOC står för Natural Organic Cosmetics och är en ideell förening som bland annat verkar för att skönhetsprodukter ska vara naturliga, ekologiska och framställda på ett etiskt sätt.

- Vi är stolta att NOC Sweden tillsammans med oss på The Skin Agent nu helt naturligt säger ”Hej då till skav!”, avslutar Anna Byström.


LÄS MER
The Skin Agent http://theskinagent.com
NOC Sweden http://www.nocsweden.se/

KONTAKTUPPGIFTER
- Anna Byström, styrelseordförande och grundare
070-310 56 02 anna@theskinagent.com
- Linda Nilsson, VD och grundare
070-865 68 65 linda@theskinagent.com

Denna artikel är publicerad på Pressbladet via SvenskPress.se.
Se villkor här »

The Skin Agent

The Skin Agent

Medlem sedan 2017-04-28

The Skin Agent – Effektiv utmanare till alla husmorstips mot skav på huden! Irriterande skav mot huden drabbar både män och kvinnor och är något ... Läs mer

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!

Publicera

Mer läsning

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Hjälp

Stäng