Var med och gör affärer på Hälsoinspirationsdagen

23/8, 2017 kl. 17:49

Hälsoinspirationsdagen på Söders Källa har blivit en årlig tradition! Lördagen den 7 oktober klockan 10 öppnas portarna för en dag i hälsans och inspirationens tecken. Stora salen fylls med besökare som får träffa utställare, som visar upp sin verksamhet och bjuder på demonstration av träning, yoga, massage mm. För utställarna kan det bli en bra affär!

- Vi fortsätter vår tradition att anordna våra populära hälsoinspirationsdagar på Söders Källa, säger Anette Svedinger, vd och eldsjäl på Söders Källa. Alla är välkomna för att ta del av flera olika sätt och metoder för ett hälsosammare liv, kanske ett första steg till ett bättre liv!
Det kommer också bli föredrag och prova-på av olika typer av terapi mm.
– På Söders Källa propagerar vi för ett hälsosammare liv och därför är det gratis entré för besökarna, säger Anette Svedinger. Vi kommer att ha flera aktiviteter under hösten på samma tema så håll utkik på vår hemsida där det finns information om vad som är på gång.
För den som blir lite hungrig kommer det att finnas lättare förtäring att köpa i restaurangen på Söders Källa.
- För våra utställare blir det en bra möjlighet att träffa nya kunder eller att introducera nya produkter eller behandlingar, säger Anette Svedinger. Förra året sålde en del utställare för närmare 50.000 kr på en dag!
På Söders Källa ser man fram mot att det ska bli en minst lika kreativ och inspirerande hälsodag som tidigare år. När portarna stänger klockan 16 har förhoppningsvis många tagit ett stort steg till en hälsosammare tillvaro – och utställarna har fått nya kunder!
- Företagare som är intresserade att ställa ut, ta kontakt med oss så snart som möjligt för att försäkra dig om en bra plats, säger Anette Svedinger.

Denna artikel är publicerad på Pressbladet via SvenskPress.se.
Se villkor här »

Söders Källa AB

Söders Källa AB

Medlem sedan 2012-03-01

Söders Källa öppnade sina portar den 1 april 2011 och erbjuder en mängd aktiviteter inom hälsa och träning. Lokalerna är anpassade för dig som vi... Läs mer

Mer läsning

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Hjälp

Stäng