Det är ytterst ovanligt att Bob Dylan och hans förlag godkänner utgivning av svenska versioner av nobelpristagaren och musiklegendens låtar. Men nu kan Reine Johansson och Mia Rosengren i bandet Vargen från Varberg räkna in sig bland den lilla skara svenska artister (Mikael Wiehe, Björn Afzelius och Ulf Dageby och ett fåtal till) som fått Dylans tillstånd att ge ut sina översättningar. Albumet ”Tänk inte efter – Bob Dylan på svenska” släpps på vinyl, CD och digitalt fredag 15 februari.
Du kan se och lyssna på musikvideo och singel "Tänk inte efter - Don't Think Twice, It's All Right" via följande länkar:

Lyssna/Download (CD Baby): https://store.cdbaby.com/cd/vargen10

Musikvideo (Youtube): https://www.youtube.com/watch?v=3d4jAT7qimI

Vargens Facebooksida (senaste info, pressbilder, videos, m.m.): https://www.facebook.com/vargenmusic

Spotify (artistlänk, singelrelease 24/12): https://open.spotify.com/artist/3sl00gQLFexX8tuanNfe9e?si=wWpRGxTmS8OLzfkV8XdgdA

Tidigare i veckan fick Vargen 50 000 kr i regionbidrag för att genomföra en turné med Dylanöversättningarna på halländska landsbygden under våren. Bandet planerar att turnera runt om i landet större delen av 2019. Samtliga speldatum kommer i samband med albumreleasen.

VARGEN RECORDS, december 2018
Press/bokning/kontakt: Reine Johansson, tel 0738-005342, mail: vargen@vargen.net