Vi söker en driven biträdande jurist

6/12, 2018 kl. 00:00

Vill du jobba i en affärsjuridisk miljö som är framtidsorienterad och hållbar – titta hit!
Vi söker en driven biträdande jurist till Bonde Barzey Advokatbyrå AB

Bonde Barzey Advokatbyrå är en modern byrå med fokus på affärsjuridik. Vi arbetar inom rättsområdena kommersiell avtalsrätt, entreprenadrätt, bolagsrätt och associationsrätt, immaterialrätt, IT-rätt och dataskydd. Bland våra uppdragsgivare finns både svenska och internationella bolag. Vi bistår även flera myndigheter.

Arbetsuppgifter
Rollen kräver att du är en ambitiös och driven jurist. Vi söker dig som vill lära dig av internationellt erfarna delägare som kommer att stödja och hjälpa dig för att du snabbt ska kunna ha egen klientkontakt och driva egna ärenden.

Då många av våra klienter och ärenden är internationella ser vi gärna att du kan arbeta obehindrat på svenska och engelska samt tycker att det är roligt att arbeta flexibelt, självständigt och tillsammans i ett skarpt team. Vi värdesätter laganda och anser att tillsammans är vi starka. Det är viktigt att du är en lagspelare då vi strävar efter att alltid nå bästa resultat.

Utbildning/Erfarenhet
Vi söker dig som är unik och tror på din egen förmåga. Du bör ha avslutat din notarietjänstgöring alternativt ha jobbat som jurist i drygt ett år, samt ha som mål att arbeta på en affärsjuridisk byrå. Meriterande är om du har erfarenhet av att ha granskat och skrivit avtal på engelska.

För ytterligare information eller vid frågor rörande tjänsten eller byrån kontakta Viveka Bonde på telefonnummer 070–241 61 00 eller Nina Barzey 072-531 11 18.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan, inklusive CV, betyg, intyg, mm. Urval sker löpande. Ansök därför redan idag till asa@bondebarzey.com
http://www.bondebarzey.com

Denna artikel är publicerad på Pressbladet via Yodo News.

Åsa Forssberg

Bonde Barzey Advokatbyrå AB

Från Gävle, Gästrikland

Medlem och publicist i Yodo Network - effectplus.se

Jag jobbar som assistent på Bonde Barzey Advokatbyrå och är spindeln i nätet. Företaget finns i Stockholm men jag sit...

Mer läsning

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Hjälp

Stäng