Låten "A Good Love" handlar om att finnas där för varandra i med- och motgång. Om en kärlek som håller även igenom svåra och vacklande perioder. Om viljan att kämpa för kärleken.

Emanuel Bagge och Beatrice Robertsson har båda rötterna och i hjärtat av Höga kusten, Västernorrland, men det var bara för något år sedan som deras musikaliska vägar möttes. Låten A Good Love som Beatrice skrivit tillsammans med producenten Daniel Palm blev äntligen komplett som en duett tillsammans med Emanuel.

"Även fast jag och Emanuel har samma norrländska rötter så har vi aldrig mötts på den musikaliska scenen, förrän nu. Jag visste att han var en begåvad sångare - även jag hade sett klippet från tv-showen Talang, men det var inte förrän vi för första gången sjöng tillsammans i studion som allt lades på plats”, säger Beatrice.

”När jag fick höra låten för första gången kände jag att detta är helt rätt låt. Att sedan få sjunga den tillsammans med Beatrice är helt klockrent”, säger Emanuel.

Emanuel är utbildad musikalartist på Royal Academy of Music i London. I TV-programmet Talang 2017 fångade han publikens hjärtan med sin version av Whitney Houstons “How Will I Know” och kom hela vägen till final. Emanuel har även vunnit P4 Nästas lokalfinal - två gånger.

Beatrice Robertsson är artist och låtskrivare med flera singlar och album i ryggen. Hon har under många år turnerat i USA och fått ta emot en Grammy Award i Mississippi och en Peavy Award för sin musik. Hon har sjungit tillsammans med legender som bl.a Mavis Staples och Jerry Lee Lewis. 2016 medverkade Beatrice som låtskrivare i Eurovision Song Contest med låten “I’ve Been Waiting For This Night” som Donny Montell framförde.

”Våra röster ihop gjorde att låten "A Good Love" blev precis så som den var tänkt att bli och jag är så glad att Emanuel tackade ja att sjunga den tillsammans med mig.”, fortsätter Beatrice.

För mer information: https://beatricemusic.com/
För intervjuer: Anette Ståhl Enmusa Music anette@enmusa.se tel: 0707-180 120