Brädkultur vann prestigefylld pris från EU Business News

År 2023 vann Brädkultur.se det prestigefyllda priset European Enterprise Awards i kategorin bästa nordiska e-handel för skateprodukter. 

Tidningen EU Business News lyfter fram Brädkulturs bidrag till branschen genom dess exceptionella sortiment och kundservice. Erkännandet baseras på flera kriterier:

  • Produktutbud: Ett brett och kvalitativt sortiment av skateprodukter.
  • Kundservice: Dedikation till kundnöjdhet med hög servicekvalitet.
  • Innovation: Framsteg inom e-handel och digital närvaro.

Utmärkelsen European Enterprise Awards 2023

Brädkultur fick priset European Enterprise Awards på grund av sitt betydande bidrag till skatekulturen och e-handel innovation. Priset bekräftar företagets framgång i att erbjuda högkvalitativa skateboard-produkter och deras engagemang för kundtillfredsställelse.

Position som Nordens ledande e-handel

Brädkultur står ut i Norden för sin omfattande online-katalog av skate-produkter. Webbplatsen är känd för användarvänligheten och den breda variationen av produkter från etablerade varumärken.

Om Brädkultur

Brädkultur representerar en gemenskap och kreativitet kring skateboard- och snowboardkulturen. Det är mer än bara en butik, det är en samlingspunkt för brädentusiaster av alla åldrar och nivåer. 

Med en passion för skateboarding, erbjuder Brädkultur en bred kunskap och en produktportfölj som är handplockad för att tillgodose olika åkstilar. 

Som familjeföretag och egenägt av aktiva brädåkare, speglar varje aspekt av verksamheten ett djupt engagemang för brädan och dess kultur.

Sveriges mest välförsedda butik för Vans

Brädkultur är känd som Sveriges mest välförsedda butik för Vans-produkter. Vi har ett omfattande sortiment av kläder och skor från Vans tack vare vårt nära samarbete med varumärket. Denna unika relation har gett oss namnet VansxBrädkultur, vilket speglar vår specialisering och vårt engagemang för Vans.