Eva Cooper pratar om företagande i säsongsavslutningen av Marklund & Hafvsdalen.
Genom åren har Företagarnas regionchef i Mellansverige Eva Cooper mött många duktiga och drivna entreprenörer. Hon följer noggrant utvecklingen och företagarnas mående runt om i regionerna, berättar hon för Tommy Hafvsdalen och Pelle Marklund i programmet Marklund & Hafvsdalen:

- Företagare är otroligt duktiga! Just det här glädjespridandet och den omåttliga energin som många har gör det så otroligt givande och roligt att jobba nära alla dessa entreprenörer som verkar inom många olika branscher. 

Hon passar på att slå ett slag för Företagarnas egna superstars - de förtroendevalda som engagerar sig i landets lokalföreningar och för det jobb de lägger ned på sin fritid för att främja det lokala företagsklimatet.

- Det här är företagare som ideellt lägger ned jättemycket tid och engagemang för att entreprenörer i de olika länen ska kunna bli mer framgångsrika i sitt företagande.

- Så det blir som ett engagemang i kubik, och det är underbart, säger Cooper och ler stort.

Källa: Företagarna

Läs hela artikeln här:
https://www.foretagarna.se/nyheter/dalarna/2022/januari/eva-coopers-harliga-hyllning-till-dalaforetagarna-de-ar-nyckeln-till-var-valfard/