Gemenskap på dina villkor

SeniorPorten är mycket mer än bara en hemsida; det är en träffpunkt för kvinnor, män och par som delar en passion för livet och allt det har att erbjuda. Oavsett var du bor, vilken tid på dygnet det är, eller din bakgrund, så är du välkommen här. SeniorPorten är en seriös och välkomnande gemenskap där vi värdesätter vänskap och gemenskap framför allt annat.

Här finns något för alla, oavsett dina intressen. Träffa nya vänner på våra lunchträffar, utforska naturen med likasinnade under vandringar och njut av trevliga samtal när det passar dig bäst. Dina vänner är alltid med dig, oavsett var du befinner dig i Sverige.

En digital mötesplats

Hemsidan är navet i SeniorPorten. Här kan du planera och delta i olika aktiviteter som intresserar dig. Under fliken "Aktiviteter" kan du hitta och delta i träffar, luncher och spännande resor. Du kan också dela dina egna dagböcker och nyheter eller dela dina bästa semesterbilder i Galleriet.

Klubbrummet är ett diskussionsforum där du kan delta i spännande samtal om olika ämnen. Det finns en mängd intressanta diskussioner och trådar om allt möjligt, och du är mer än välkommen att starta egna diskussioner och dela dina tankar.

För de som gillar att träna hjärnan har vi en spelhörna som erbjuder roliga webbspel och hjärngympa. Tävla mot dina nyfunna vänner och ha kul tillsammans när du vill.

Vi är stolta över att kontinuerligt uppdatera och förbättra vår hemsida baserat på medlemmarnas önskemål. Om du har förslag på hur vi kan göra mötesplatsen ännu bättre är du mer än välkommen att kontakta oss på info@seniorporten.se.

En gemenskap som välkomnar alla

Vi strävar efter att skapa en trygg och välkomnande gemenskap för alla Sveriges seniorer. Oavsett om du är intresserad av fågelskådning, släktforskning eller att åka på mc-träffar, så finns det något här för dig. Vi har sett vänskapsband bildas och till och med kärlek blossa upp mellan medlemmarna. Lunchträffar, promenader och resor är bara några exempel på vad våra medlemmar har upplevt tillsammans.

Din roll som medlem är viktig. Genom att dela dina kunskaper, erfarenheter, intressen och önskemål bidrar du till att skapa en atmosfär av vänskap och gemenskap som är hjärtlig och välkomnande. Om du har idéer om hur vi kan förbättra mötesplatsen för seniorer, tveka inte att kontakta oss på info@seniorporten.se.

Bli medlem gratis

Så, är du över 60 år och redo att förgylla ditt seniorliv? Då är du varmt välkommen att bli medlem i Sveriges bästa, trevligaste och kanske mest spännande mötesplats för seniorer, pensionärer och passionärer. Det bästa av allt är att det är helt gratis att bli medlem.

Gemenskapen väntar, och ditt seniorliv kommer aldrig vara detsamma igen.
Bli medlem på SeniorPorten.se och dela med dig av dina erfarenheter och önskemål. Umgänge, kamratskap, vänskap, och kanske till och med kärlek väntar på dig.

Registrera dig här idag och börja skapa nya vänskapsband redan imorgon:
https://seniorporten.se/bli-medlem