Entren på Hotellet

God Jul och Gott Nytt År

23/12, 2019 kl. 19:12

Förra artikeln handlade om mina barndoms jular. Nu på äldre dar har det blivit lite mindre viktigt med julen bland annat beroende på yttre omständigheter. Barnen är vuxna och firar jul hos respektive och vi prioriterar annat som med ålderns rätt är lite lättvindigt. När barnen strax efter jul ordnar med familjegemenskap blir man ju lite extra glad.

  • Utsikt från en balkong på Hotellet
  • Trivsam veranda i Hotellet
  • Ingen vit jul på Sotenäset i år

Vår jul 2019 firar vi på Hotellet Salzburger Hof i Bad Gastein i Öserrike inte långt från Salzburg. Det är lite lyxigt, men någon gång skall man ju ha varit här med tanke på det goda ryktet hotellet har för mat, service och vackra omgivningar. Hotellet ligger vid foten av ett stort fjällmassiv och med en hänförande utsikt över fjäll och stad.Två liftsystem utgår från en station strax ovanför hotellet och leder upp till toppen av alperna. Maten har varit god och närande och jag försöker att hålla kilona borta i gym- och badanläggningen. Det är fint dukat och personalen är ett under av vänlighet och hjälpsamhet. Den berömda julmarknaden i Salzburg, som ligger en dryg timma bort med bil, kommer nog inte att få något besök av oss. Vädret har hittills varit mulet och grått med snö och snöblandat regn. I morgon skall det bli sol enligt rapporten och då prioriterar vi nog alperna.

Inför år 2020 har vi planer att utöka vårt verksamhetsområde till att omfatta även Spanien, eftersom vi vistas där under vinterhalvåret. I vilken form vet vi inte. Antingen blir det här eller i Svensk Press. Vi skall också förfina annonsverksamheten så att vi kan hjälpa till med kommunikation även i den formen.

Vi önskar er alla God Jul och Gott Nytt År

Kent och Ulla
Den här artikeln är skriven för och publicerad i https://fjordarochfolk.se

Denna artikel är publicerad på Pressbladet via SvenskPress.se.
Se villkor här »

Kent Christensson

Kent Christensson

Fjordar och Folk

Från Sotenäs, Bohuslän

Medlem sedan 2019-09-11

Fjordar och Folk är en webbtidning för Sotenäs med omnejd, som speglar natur och kultur ur olika synvinklar. Den vänder sig till alla och är part... Läs mer

Mer läsning

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer