Greenbalance, den banbrytande leverantören av naturliga och högkvalitativa råvaror för inre balans och välbefinnande, är mycket glada att kunna tillkännage en omfattande storsatsning i sitt redan breda produktutbud. De nya produkterna inkluderar inte bara en utökad rad av oljor och örter, utan även lanseringen av helt nya kategorier som tvålar och salter.

"Vi har alltid strävat efter att gå i bräschen för det naturliga och hållbara, och denna senaste satsning är ingen undantag. Vi har lyssnat på våra kunder och breddar nu vårt sortiment för att kunna erbjuda ännu fler holistiska lösningar för fysiskt och psykiskt välbefinnande," uttalar Christopher, en av grundarna för Greenbalance.

Nya produkter – samma höga kvalitet

De nyintroducerade produkterna följer Greenbalances tradition av hög kvalitet och hållbarhet. Varje produkt är noga utvald och genomgår omfattande laboratorietester, och alla är helt fria från kemiska tillsatser och giftiga ämnen. För att ytterligare stärka sitt engagemang för miljön, kommer de nya produkterna i Greenbalances signaturförpackningar, som är miljövänligt producerade i skandinaviska pappersbruk som använder förnyelsebar energi.

Mer än bara en produktlansering

"Detta är mer än bara en produktlansering; det är en förnyad förpliktelse att leverera det bästa naturen har att erbjuda, i en form som respekterar både människa och miljö," förklarar Christopher. "Vi ser det som vår uppgift att erbjuda produkter som inte bara är av högsta kvalitet, men också är en investering i en mer hållbar framtid."

Om Greenbalance

Greenbalance strävar efter att tillhandahålla råvaror av allra högsta kvalité och utan kemiska tillsatser och andra giftiga ämnen. Med ett brett sortiment av produkter som inkluderar eteriska oljor, vegetabiliska oljor, extrakt och torkade örter går Greenbalance i bräschen för att erbjuda naturliga och holistiska vägar till inre balans och återhämtning. Alla produkter genomgår omfattande laboratorietester från tredjepartslaboratorium för att garantera att de uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna.

För mer information

Besök vår webbplats för att utforska vårt kompletta sortiment och ta del av våra spännande nyheter och erbjudanden. För pressförfrågningar och ytterligare information, vänligen se nedan för kontaktuppgifter.

Kontakt

Namn: Christopher Hansson

Titel: Co-founder

E-post: kontakt@greenbalance.se

Hemsida: https://www.greenbalance.se/