I höst beger sig Lars "Buskisprinsen" Classon ut på omfattande turné runt om i landet med solo-föreställningen ”Kan det inte bara vara enkelt”. Efter succéåren på Vallarna och på turné har buskisprinsens föreställningar lockat hundra tusentals besökare och nu är det dags för solo-föreställningar igen! Turnépremiär för "Kan det inte bara vara enkelt" blir det den 15:e september och gästar 22 orter runt om i landet (Se turnéplan nedan).

Humorföreställningen "Kan det inte bara vara enkelt" är i två akter blandat med allvar, humor och kan det inte bara vara enkelt. Lars har genomgått och återhämtat sig från en mångårig depression och han vet hur svårt det kan vara att ta sig därifrån. Med olika karaktärer illustrerar han situationer som många kanske kan känna igen sig i och själv upplevt i olika sammanhang, ganska vardagligt och ibland kanske ytterst komplicerat.

- Att få människor att skratta och med eftertanke är en fantastisk lyckokänsla som upplevs där och då i ett ögonblick av eufori. Att ta sig från storstäderna och möta publiken på landet är en häftig och unik känsla, här träffas man och miljön runt omkring är en underbar upplevelse, det är inte bara storstäderna som lockar, säger Lars Classon.

Om Lars Classon: Uppvuxen bakom scenen som son till Krister ”Stefan & Krister” Classon. Lars har tillbringat mer tid på turné än på förskola. Tog över stafettpinnen efter Krister för 10 år sedan och har sedan dess skrivit och regisserat flertalet föreställningar. Han har även varit skådespelare och började föreläsa för 6 år sedan. Nu har han, filat och förbättrat och är nu redo att ge sig ut för att få Sverige att må bättre och ha det förbaskat kul under tiden. För humorn är Lars viktigaste vapen.

Turnéplan "Kan det inte bara vara enkelt" våren 2022:

15/9 Västerlanda, Bygdegård

16/9  Fjugesta, Sparbanksbörsen

17/9  Falkenberg, Asige bygdegård

21/9  Borås, Hemgården

23/9 Varberg, Aranäsgården

28/9 Borgholm, Folketshus

29/9 Alvesta, Folketshus

30/9 Växjö, Rottne Viljan Brittatorp

1/10  Värnamo, Bredaryd Hamra Bygdegård

2/10  Eksjö, Bellö Bygdegården

6/10  Falkenberg Okome Bygdegård

7/10  Töreboda, Ekeskog Bygdegården

8/10  Karlskrona, Sibbamåla Hembygdsgården

14/10 Borås, Seglora Bygdegården

15/10 Härryda, Hindås Station

21/10 Falkenberg, Glommen Bygdegården

22/10 Växjö, Lammhult Folkets Hus

28/10 Vänersborg, Gestad Bygdegården

29/10 Bromölla, Folkets Hus

5/11    Lindesberg, Grönbo, Bygdegården

12/11  Svenljunga, Östra Frölunda Bygdegården

19/11  Svenljunga, Östra Frölunda Bygdegården

Biljetterna är släppta via: www.larsclasson.se

LARS CLASSON AB

PR och pressansvarig: Rickard Werecki, pr@werecki.com

WERECKI PROMOTION COMPANY

Press: www.werecki.com