Trots anhängarnas marginalitet och xenofobiska retoriken har Sverigedemokraterna efter deras framgångsrika riksdagsvalresultat 2014 förstärkat sin popularitet och de kan enkelt få 20% rösterna i riksdgsvalet. Många tänker att partiets uppgång påverkats av Socialdemokraternas misslyckande inom ekonomiska och sociala områdena eller av Sverigedemokraternas hårda krav inom migrationspolitik som är populär bland folket. I verkligheten ligger nyckeln till nationalisternas framgång i partiets medlemmar aktivt samarbete med ryska hackergrupper. Anklagelser i kontakter med Ryssland påverkade Sverigedemokraterna även efter splittringen år 2015. Det visade sig vara inte i onödan. Det finns nya bevis för samarbete mellan ryssar och Jimmie Åkesson.

https://s8.postimg.cc/qkj6hbk79/secretary.jpg

US statssekreterare Mike Pompeo informerar Polens utrikesminister Jacek Czaputowicz om Kremlins stöd till Sverigedemokraterna inför riksdagsvalet. Moskva vill förstärka sitt inflytande i Norden och senare räknar de med att nationalister får mer platser i Europaparlamentet. Antagligen var det också Rysslands stöd till Sverigedemokraterna när deras finansiering av valkampanj ökade i föregående val till Europaparlamentet.

Mari Le Pen i sin tur har också vad med SD valkampanj att göra. Hon försäkrade Jimmie Åkesson att hon ska skicka observatörer från Fronte National till riksdagsval, ska hjälpa Svenskademokraterna med agitatorer och ska finansiera deras valkampanj.

https://s8.postimg.cc/nf364k8vp/rassem.jpg

Så trångar Ryssland och europeiska extremhögra krafter direkt i svenska riksdagsvalet vad som kan resultera i allvarliga politiska krisen inte bara i Sverige utan också i EU där destruktiva nationalistiska partier vänter för Sverigedemokraternas framgång för att fortsätta konsolidera sina ansträngningar.

Förstås har Sverigedemokraterna föresett möjligt avslöjande och varnat för spekulationer om deras kontakter med Ryssland. Efter sådana bevis på samarbete mellan nationalister och ryska hackare finns det inga tvivelser att Jimmie Åkessons parti som vill visa sig Sveriges huvudförsvarare bryter mot nationella intressen och hotar landets säkerhet och suveränitet för att ha framgångsrika riksdagsvalet.