— Det är hamburgare som är den stora trenden nu och med vårt koncept och unika smaker är vi mycket förhoppningsfulla om att Gävleborna kommer att hitta till oss och trivas här, säger ägaren och Gävlebon George Gabraiel. Vårt erbjudande är riktigt bra burgare till priser som gör att man har råd och möjlighet att komma hit ofta.

Förutom sitt sortiment av hamburgare av olika slag så erbjuds även bl.a. sallader och milkshakes. Restaurangen har alkoholtillstånd och kommer att vara öppen alla dagar i veckan.
- Förhoppningen är att det här är första restaurangen i en ny kedja då vi verkligen tror på det här konceptet, säger George.

Öppettider:
Sön-tor 11.00-21.00
Fre-lör 11.00-23.00

För mer info se https://www.instagram.com/joesburgergavle/
Hemsida under uppbyggnad.

Om hamburgare
Maträten hamburgare härstammar från orten Hamburg i Tyskland. Ordet hamburgare betyder ”en person från Hamburg”. Hamburgaren som maträtt ”föddes” med tyska immigranter som kom till Amerika i slutet på 1800-talet. De lagade en hackad biff som fick namnet ”Hamburger Steak”. Brödet tillkom senare och då skapades det vi idag menar med maträtten hamburgare.


Artikeln är publicerad i den här och flera nyhetskanaler av den svenska presstjänsten Presstjänst - den svenska skrivbyrån för företag och organisationer. Vill ni ha hjälp med att skriva era nyheter samt publicerade och distribuerade till flera svenska nyhetstjänster, journalister och nättidningar? Vänd er då till http://www.presstjanst.se i samarbete med http://www.svenskpress.se