Göran är överväldigad av det positiva mottagandet och öppnar nu för möjligheten att trycka upp ytterligare en upplaga i början av nästa år om intresset fortsätter att vara lika stort.
– Jag är så glad och tacksam, mottagandet har överträffat alla mina förväntningar. Min förhoppning var att den skulle passa som meningsfulla julklappar för företag, och nu finns det bara en liten del av upplagan kvar. Tillräckligt för några mindre företag eller organisationer eller om någon önskar enstaka exemplar. Om vi får några större förfrågningar kommer jag att överväga att trycka en upplaga till i början av nästa år.

"Tänkvärt" är inte bara en bok, det är resultatet av Görans mångåriga engagemang i mental träning och beteendepsykologi. Hans passion för att förstå hur tankar påverkar våra liv har lett till denna samling av ordspråk som fungerat som hans personliga och professionella stöd genom åren.

Den unika samlingen ger läsaren chansen att reflektera över olika aspekter av livet och att finna nya perspektiv och motivation för att hantera utmaningar. Görans övertygelse om kraften i dessa ord växte under en period av sjukdom, där ordspråken blev en källa till styrka och återhämtning.

Med sitt innehåll av kloka ord och livsvisdom, är "Tänkvärt" en utmärkt present till medarbetare, vänner och affärsbekanta. Boken erbjuder en grund för diskussioner och reflektioner, vilket gör den till en värdefull resurs i både professionella och personliga sammanhang.

Görans förhoppning är att hans bok kommer att vara en viktig tillgång för alla som söker vägledning och inspiration i sina liv.
– Jag hoppas att 'Tänkvärt' kan hjälpa många som befinner sig i situationer där de behöver tänka efter och hitta kraften att gå vidare, säger Göran. Jag har fått en helt fantastisk respons från flera av dem som läst boken vilket glädjer mig enormt. 

Med optimism och framtidstro ser Göran Cronwall fram emot att hans ordspråk fortsätter att påverka läsarnas liv.
– Så även om det är lite mörkare tider just nu så går solen upp även i morgon, hälsar Göran.

Det blir onekligen spännande att se om den höga efterfrågan motiverar en andra upplaga av "Tänkvärt".

För mer information om boken "Tänkvärt" och författaren, besök https://gorancronwall.se

Kontaktinformation
Göran Cronwall
072-229 90 11
Goran@gorancronwall.se
Smala vägen 1 A
811 32 Sandviken

Om Göran Cronwall
Göran Cronwall är en erfaren affärsutvecklare, coach och författare med en passion för personlig utveckling och ledarskap. Med en imponerande karriär inom företagsvärlden har Göran delat med sig av sin kunskap och sina insikter för att hjälpa andra att uppnå sina mål och maximera sin potential. "Tänkvärt" är hans senaste projekt och en samling inspirerande ordspråk som syftar till att guida läsarna mot en mer givande och reflekterande tillvaro.