I höst gästar några av landets mest folkkära och populära komiker Kajskjul 8 ”Hilarious Stand-up”; Magnus Betnér, Mikael Tornving, Henrik Hjelt, Karsten Torebjer, Emma Knyckare och Ina Lundström tillsammans med ett gäng vassa uppstickare och supporters. Premiär blir det den 5 november med Magnus Betnér och final med Emma Knyckare och Ina Lundström den 20 december. Räkna med en hysteriskt rolig höst på Kajskjul 8!

”Hilarious Stand-up” på Kajskjul 8 bjuder in till leenden, gapflabb och skrattattacker. Kvällen startar med en presentation och uppvärmning av kvällens MC, följt av att kvällens förkomiker. Denne presenteras och ges chansen att dela med sig av sina oneliners till publiken och bli en av morgondagens stjärnor. Därefter kommer kvällens support och tänjer på skrattmusklerna inför aftonens headliner som äntrar scen sist av alla! Detta är ett samarbete med Kajskjul 8 och ståuppklubben ”Hilarious Stand-up”.


”Hilarious Stand-up” på Kajskjul 8 hösten 2020:

Torsdag 5 november Headline: Magnus Betnér
Support: Christian Kalcic gästkomiker: Taher Limane Mc: Tito Salazar

Söndag 29 november Headline: Henrik Hjelt & Mikael Tornving
Mc: Martin Svensson

Söndag 6 december Headline: Karsten Torebjer
Support: Josefin Sonck Mc: Johannes Finnlaugsson

Söndag 20 december Headline: Emma Knyckare & Ina Lundström

Mc: Eric Börén

Biljetterna är släppta via www.kajkjul8.se tel: 031-10 75 50 eller bokning@kajskjul8.se


KAJSKJUL 8
Om Kajskjul 8 är en intim scen för storslagen underhållning. Genom åren har en rad av våra mest folkkära artister stått på scen, bland annat Petra Mede, Mia Skäringer, Tommy Körberg, Jerry Williams, Galenskaparna, Pistvakt samt Stefan Andersson. Såväl publiken som artisterna uppskattar den personliga atmosfären som präglar Kajskjul 8. Läs mer via www.kajskjul8.se

PR: Presskontakt: Rickard Werecki, 0707178008 pr@werecki.com

WERECKI PROMOTION COMPANY
www.werecki.com