Nätverka på CH med frukost

Datum: 27/1 Tid: 08:00

Välkommen till Nätverksträff med frukost på det anrika Scandic CH i Gävle den 27 januari kl 08.00 – 09.30. Under frukosten får vi får träffa den nya hotelldirektören Niclas Jonsson som bl a berättar om Scandics strategiska planer. Vi får också lyssna till Pekka Seitola som nominerades till Guldklubban 2021. Pekka delger sina erfarenheter och några tips som är bra att ta med sig i styrelsearbetet, kanske framförallt i ordföranderollen. Från StyrelseAkademien berättar vi också vad som ligger i planerna för 2022.
Som alla känner till är Coronapandemin fortfarande besvärande och vi vidtar naturligtvis försiktighetsåtgärder för att minska riskerna för smittspridnming. Vi förutsätter att deltagarna på träffen är vaccinerade och ska på uppmaning kunna visa vaccinationsbevis.

Scandic CH bjuder på den prisbelönta frukosten. För er som ännu inte är medlemmar är kostnaden för nätverksträffen 120 kr + moms.

För anmälan: https://www.styrelseakademien.se/kalendarium/evenemang/cmp-01109-p9s2n/
Bli medlem i StyrelseAkademien Gävleborg: https://www.styrelseakademien.se/kalendarium/bli-medlem/

För mer information om StyrelseAkademiens verksamhet eller specifikt om nätverksträffen, kontakta
Kjell Gunnarsson, Verksamhetsledare
076-051 35 81
kjell.gunnarsson@styrelseakademien.se

 

 

Kjell Gunnarsson

Kjell Gunnarsson

StyrelseAkademien Gävleborg Medlem och publicist i Yodo Network - effectplus.se

Har lång erfarenhet inom området ledning och styrning och jobbat i flera större organisationer i olika ledande befattningar b&ar...

Mer läsning

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer