– Syftet med SeniorPorten är att kunna skapa ett mervärde i livet genom att ha möjlighet att träffa andra både digitalt och fysiskt, säger Marie.

Tidigare hade tjänsten fysiska träffar en gång i månaden, runt om i Sverige. Det kunde röra sig om vandringar på olika fina ställen, sparesor, hälsodagar eller att medlemmarna själva skapade olika träffar som promenader eller svampplockning på olika orter.

Men sedan kom coronapandemin…

– I början av corona träffade jag mina barn på digitala videoträffar och då kom tanken om möjligheten för att medlemmarna skulle kunna träffas och prata på videoträffar, förklarar Marie. Sedan sprang jag på vår programmerare i en affär och han hade samma tanke om digitala videomöten och utifrån det utvecklades videoträffarna på SeniorPorten.
Under de digitala träffarna kan man prata om väder och vind, vad man ska äta till middag och vad man ska göra under dagen.

Läs hela artikeln från Allas här https://www.allas.se/samhalle/marie-bjuder-pa-digitala-traffar-for-seniorer-och-pensionarer/4938080

 

Om SeniorPorten

SeniorPorten är Sveriges forum och mötesplats för seniorer, pensionärer och dig som är 60+. En samlingsplats som bygger på att hitta vänner oavsett var man bor, tid på dygnet eller vad man har för bakgrund.

SeniorPorten är ett webbcommunity och mötesplats för män, kvinnor och par som är 60 år eller äldre. Det är en seriös samlingsplats som bygger på att hitta vänner oavsett var man bor, tid på dygnet eller vad man har för bakgrund. Här finner man intressen för alla: Möten, träffar, föreläsningar och lunchträffar, Hälsa, Resor, Mat & Dryck och mycket mer.

Skulle du vilja dela upplevelser, gå på lunchträffar, vandringar i naturen och ha trevliga samtal på dina villkor? Då är du välkommen till den digitala samlingsplatsen för att finna och umgås med vänner oavsett var man bor, alla tider på dygnet i hela Sverige. Dina vänner är med dig vart du än är.

För mer information se https://seniorporten.se