Vi planerar att starta upp grupper i områden där vi för närvarande inte är representerade men där behovet är akut. Vi vill även återuppliva grupper som legat i dvala, samt stärka våra befintliga grupper. Denna satsning pågår nu över hela kommunen och vi behöver ditt stöd.

Vi arbetar ofta i det dolda, under kvällar, nätter och helger, men vi är mycket uppskattade av många.

Vi hoppas att ni vill vara med och stödja vårt arbete. Det är av stor vikt att vi snabbt kan öka antalet engagerade vuxna. Vi har aldrig tidigare varit så efterfrågade, och det är oroväckande stökigt på många platser, med många människor som tyvärr känner sig otrygga.

Vi arbetar hårt under kvällar, nätter och helger för att förebygga problem, vara till hands och framförallt synas, vilket har en lugnande effekt.

Bristen på engagerade vuxna ute på gatorna leder till en ökning av problem som våld, inbrott, skadegörelse, gängbråk, droger och bilbränder. Det senaste året har även antalet rån och förnedringsrån av barn ökat, där märkeskläder, mobiltelefoner och annan egendom tas under hot, och fler och fler barn och ungdomar dras in i kriminella gäng.

Polisen har nyligen uppmanat till ökad nattvandring. Tillsammans med polisen bidrar vi till att öka tryggheten och finns ute under kvällar, nätter och helger.

Vi har ett nära samarbete med polisen och får regelbundet tips om vilka områden som behöver vår närvaro.

Vi erbjuder följande sponsringspaket (engångskostnad för ett år, avdragsgillt):

5000 kr:

Diplom
Rätt att använda vår logotyp
Nyhetsbrev och vår e-tidning (fyra nummer)
Länkad logotyp i tackannons på vår hemsida
Er logotyp i vår e-tidning
3000 kr:

Diplom
Rätt att använda vår logotyp
Nyhetsbrev och vår e-tidning (fyra nummer)
Er logotyp i tackannons på vår hemsida
Er radannons i vår e-tidning
Det finns även ett alternativ på 1 500 kr som stödmedlem (ett alternativ för de som inte vill synas med annonsering). Som stödmedlem får du diplom, e-tidningen och rätten att använda vår logotyp, och du bidrar till vårt viktiga arbete.

Vi hoppas att något av dessa paket kan passa dig. I dessa tider behöver vi all hjälp och stöd vi kan få för att öka vår närvaro. Många bidrar tillsammans till något mycket värdefullt, oavsett vilket paket du väljer. Trygghet har blivit en central fråga för många, och vi är en del av lösningen.

De insamlade medlen kommer att användas för:

Utrustning:

Jackor/västar med Nattvandrarna-logotyp
Första hjälpen-kit
Ficklampor/pannlampor
Utbildning:

Lag och rätt
Konflikthantering
Hjärt-/lungräddning
Försäkringar

Själva nattvandringen är som vanligt helt ideell.

Om du är intresserad, är du välkommen att maila tillbaka med det paket som passar dig bäst. Du kommer att få en orderbekräftelse och sedan en faktura.

Vänliga hälsningar
Anki Bergqvist, Nattvandrarna
anki.bergqvist@foretag.nattvandrarna.se

Mer information på vår hemsida https://nattvandrarna.se